FreeStyle

FreeStyle LibreLink

Bedoeld om te werken met de revolutionaire FreeStyle Libre-sensoren
 • Voor uw glucoseresultaten kunt u nu uw FreeStyle Libre sensor scannen.
 • Eenvoudig met uw Android of iOS telefoon.1,2

U kunt de FreeStyle Libre-sensor nu scannen met de GRATIS FreeStyle LibreLink-app op uw Android of iOS smartphone.3,4

De FreeStyle LibreLink-app is goedgekeurd voor gebruik met de FreeStyle Libre-sensor. 1,2 De meeste kenmerken van uw FreeStyle Libre-reader op uw telefoon.3 U kunt nu uw glucose op uw telefoon controleren zonder een gewone vingerprik. 4

Bekijk FreeStyle LibreLink video's

Bedoeld om te werken met de FreeStyle Libre-sensors.

 • De 14-daagse sensor meet dag en nacht automatisch glucose
 • Geen vingerprikken nodig voor kalibratie5
 • Discreet ontwerp, klein formaat

Hoe het werkt:

 1. De FreeStyle Libre-sensor dragen
  Breng een nieuwe sensor aan op de achterkant van uw bovenarm. De sensor kan 14 dagen lang worden gedragen. Hij is waterbestendig, dus u kunt lichaamsoefeningen doen, zwemmen en baden.6
  FreeSyle
 2. Pijnloze7 scan van 1 seconde
  Wanneer u de FreeStyle LibreLink-app op uw telefoon hebt geïnstalleerd en een nieuwe sensor hebt gestart, kunt u hem eenvoudig "scannen" door de achterkant van de telefoon bij de sensor te houden. De app gebruikt de NFC-capaciteiten (near-field communication) van uw telefoon om glucosegegevens van de sensor over te sturen.

  FreeSyle
 3. Uw glucose bekijken
  U ziet onmiddellijk uw huidige glucosemeting, geschiedenis over de afgelopen 8 uur en een trendpijl die de richting van uw glucose aangeeft.

FreeSyle

FreeSyle

FreeSyle

FreeSyle

 

Bezoek de officiële website FreeStyle LibreLink


1 De FreeStyle LibreLink-app is compatibel met telefoons, voorzien van NFC die Android OS 5.0 of hoger gebruiken en met iPhone 7 en hoger die OS 11 en hoger gebruiken.
2 Voor gebruik van de FreeStyle LibreLink-app moet u zich registreren bij LibreView, een dienst die wordt aangeboden door Abbott en Newyu, Inc.
3De functies van de FreeStyle LibreLink-app en de FreeStyle Libre-scanner zijn vergelijkbaar maar niet identiek. Een vingerpriktest met een bloedglucosemeter is vereist wanneer de glucosespiegels snel veranderen en de glucosespiegels in de interstitiële vloeistof de bloedglucosespiegels mogelijk niet nauwkeurig weergeven, of als de FreeStyle LibreLink-app hypoglykemie of op handen zijnde hypoglykemie aangeeft of wanneer de symptomen niet overeenkomen met de metingen van de FreeStyle LibreLink-app.
4 De FreeStyle Libre-sensor communiceert met de FreeStyle Libre-scanner waarmee hij is opgestart of de FreeStyle LibreLink-app waarmee hij is opgestart. Een sensor die is opgestart met de FreeStyle Libre-scanner communiceert ook met de FreeStyle LibreLink-app, mits de sensor binnen een uur nadat hij is opgestart met de FreeStyle LibreLink-app wordt gescand.
5 Een vingerpriktest met een bloedglucosemeter is vereist wanneer de glucosespiegels snel veranderen en de glucosespiegels in de interstitiële vloeistof de bloedglucosespiegels mogelijk niet nauwkeurig weergeven, of als de FreeStyle LibreLink-app hypoglykemie of op handen zijnde hypoglykemie aangeeft of wanneer de symptomen niet overeenkomen met de metingen van de FreeStyle LibreLink-app.
6 De sensor is waterbestendig in maximaal 1 meter water. Dompel hem niet langer dan 30 minuten onder.
7 Gebaseerd op een onderzoek bij gebruikers zijn 100% van de patiënten het ermee eens dat ze geen pijn hebben wanneer ze hun glucosemetingen controleren door de FreeStyle Libre-sensor te scannen.

×
Downloads FreeStyle Libre Softwareversie 1.0

Geef ons feedbackgeneric image
FreeStyle Privacy verklaring

Uw privacy is belangrijk voor ons. We hebben onze Privacyverklaring bijgewerkt volgens de nieuwe EU GDPR/AVG-richtlijnen (Algemene Verordering Gegevensbescherming). Bekijk het Privacybeleid hier.

Ok