FreeStyle

LibreView

CreŽer en deel duidelijke, gestandaardiseerde en intuÔtieve rapporten.

Het LibreView-systeem geeft u intuïtieve rapporten om u te helpen patronen en trends te ontdekken zodat u weloverwogen beslissingen over uw gezondheid kunt nemen.

Klik hier om LibreView te openen

Haal alles uit uw gesprekken met uw arts of verpleegkundige door uw rapport af te drukken en mee te nemen naar uw afspraak of online te delen.

Hoe werkt het

FreeSyle
Verbinden en uploaden.
Verbind uw glucosemeter met uw computer. Meld u aan op de LibreView site en volg de insctructies op het scherm om gegevens van uw meter te uploaden

FreeSyle
Rapporten bekijken.
Uw glucosegegevens worden veilig opgeslagen in de cloud zodat u en uw arts uw rapporten op elk moment en om het even waar kunnen bekijken*.
*van de meeste met het web verbonden apparaten.

FreeSyle
Deel eenvoudig gegevens.
Deel als u dit wilt online gegevens met uw zorgverlener.

Het LibreView-systeem geeft u een reeks duidelijke en intuïtieve rapporten waarmee u gemakkelijker en sneller patronen en trends kunt ontdekken.

U hebt eenvoudig toegang tot verschillende rapporten:

Snapshots

Het Snapshot-rapport toont een overzicht van de glucosewaarden, het sensorgebruik en de insulinegegevens voor het door u geselecteerde datumbereik.

FreeSyle

Dagelijks logboek

Het rapport Dagelijks logbook toont gedetailleerde glucose-, koolhydraten- en insulinegegevens die een patiënt dagelijks heeft geregistreerd in het geselecteerde datumbereik.

FreeSyle

Dagelijkse trends

Het rapport Dagelijkse trends toont glucose-, koolhydraten- en insulinegegevens over de "typische" dag, gebaseerd op alle dagen in de geselecteerde tijdsperiode. Dit omvat het ambulant glucoseprofiel en een grafiek van de 10e, 25ste, 50ste (mediaan), 75ste en 90ste percentiel van glucosewaarden.

FreeSyle

Glucosepatronen

Het rapport Glucosepatronen toont glucosewaardenover de "typische" dag, gebaseerd op alle dagen in de geselecteerde tijdsperiode. Dit omvat een beoordeling van glucosecontrolemaatregelen en het ambulant glucoseprofiel alsookeen grafiek van de 10e, 25ste, 50ste (mediaan), 75ste en 90ste percentiel van glucosewaarden.

FreeSyle

Maaltijdtrends

Het rapport Maaltijdtrends toont glucose, koolhydraten- en insulinegegevens voor "typische" maaltijden, gebaseerd op alle maaltijdtags binnen de geselecteerde tijdsperiode. Toont patronen voor patiënten die snelwerkende insuline en maaltijdtags op hun meter registreren.

FreeSyle

Maandelijks overzicht

Het rapport Maandelijks overzicht toont glucose- en sensorgebruikgegevens in een kalenderformaat voor elke maand binnen de geselecteerde tijdsperiode.

FreeSyle

Wekelijks overzicht

Het rapport Wekelijks overizcht toont dagelijkse flashglucose-, insuline- en koolhydratengegevens  in een wekelijks formaat. Dit rapport lijkt sterk op het dagelijks logboekrapport, behalve dat het een samenvatting geeft van een volledige week gegevens per pagina.

FreeSyle

Details van de scanner

Het rapport Details van de scanner toont de huidige instellingen op de meter.

FreeSyle

Compatibel met Abbott-meters

Het LibreView-systeem werkt met toonaangevende glucosemeters van Abbott Diabetes Care:

Libreview

×
Downloads FreeStyle Libre Softwareversie 1.0

Geef ons feedbackgeneric image
FreeStyle Privacy verklaring

Uw privacy is belangrijk voor ons. We hebben onze Privacyverklaring bijgewerkt volgens de nieuwe EU GDPR/AVG-richtlijnen (Algemene Verordering Gegevensbescherming). Bekijk het Privacybeleid hier.

Ok